Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

7,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,3
Comfort
6,9
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
6,8
Personeel
7,2
Waar voor uw geld
7,3
Beoordelingen
    Sjonnie
    nl
    7,5
    23 oktober 2017
    Locatie uitstekend, alles op loopafstand en voldoende eetgelegenheid
    Uitgaansleven in deze straat tot 4 uur in de ochtend
    Clement
    nl
    7,1
    21 juli 2017
    Voor herhaling vatbaar.
    De badkamer was bruikbaar maar klein en erg warm. De sofabank was te kort voor iemand van gemiddelde lengte.
    De locatie is geweldig; alles op loopafstand. Airconditioning was uitstekend. Voldoende handdoeken. Goede koelkast.
    nl
    9,2
    26 juni 2017
    Ruime accomodatie maar waren ook met 3 personen ipv 5. Airco werkte niet goed.
    S nachts lawaai van mensen en vuilophaaldienst maar ik sliep er doorheen.
    Dichtbij centrum
    Michel
    nl
    7,1
    6 mei 2017
    Prettig en goed
    wel last van herrie in de nacht vanwege discotheek!
    De omgeving, zeer centraal gelegen bij leuk plein Santa Ana
    Robert
    nl
    5,4
    2 mei 2017
    matig appartement op prachtige plek
    de kwaliteit van de kamers en het sanitair.
    de omgeving
    nl
    5,4
    31 maart 2017
    Het gebouw is zeer gehorig en s nachts is het erg druk op straat.
    Zeer centraal gelegen met veel eetgelegenheden in de straat en in de buurt.
    Hans
    nl
    4,2
    3 oktober 2016
    Veel lawaai, in het gebouw en van buiten. Geen uitstraling
    Slechte "outdated" studio on the ground floor. Niets extra's. Te drukke buurt. Veel lawaai van buiten ondanks dat we "in de meest stille" studio mochten verblijven. Veel lawaai 's nachts op de gang
    gindefretes
    nl
    7,9
    16 augustus 2016
    Prima appartement, goede prijs
    Helaas konden wij geen gebruikmaken van de vaatwasser. Appartement kon ook onze elektrische behoefte aan. Door de warmte hadden we de drie airconditioning aan en moesten we voorzichtig zijn met de lichten, opladers, tv...
    Top locatie, in het centrum. Heel veel eetgelegenheden in de buurt. In enkele minuten op Puerta del Sol, Gran Via,. dus ook snel bij de metro. Ons appartement was goed voor 6 personen. Twee badkamers.
    be
    6,7
    22 mei 2016
    Het enige positieve is de heel centrale ligging.
    Verouderd appartement zonder enig buitenlicht. 5 nachten verbleven en geen enkele wissel van badhanddoeken (2 grote en 2 kleine voor 2 personen). Niks schoonmaak, zelfs vuilbakjes worden tijdens het verblijf niet leeggehaald. Verre van hygienisch.
    De locatie is prima
    Maria
    nl
    4,6
    9 mei 2016
    Omdat je niet zomaar iets anders gevonden hebt, hebben we het maar geaccepteerd.
    De studio komt niet voor op de site en is van veel mindere kwaliteit dan de kamers/studio's op de getoonde beelden. Geen uitzicht, ouder en onsamenhangend meubilair, bed krap geplaatst achter boekenkasten, gammele doucecabine en vies in hoeken en onder kasten. Op basis van de beelden op de site hebben we heel iets anders gehuurd en sluit hetgeen we gehad hebben daar geheel niet op aan. Bovendien was het gehorig.
    Het goede is de locatie in de stad.
    Ina
    nl
    8,3
    5 mei 2016
    Ligging
    Hessel
    nl
    8,3
    17 april 2016
    mooie plek in stadscentrum
    geluidsoverlast van straat
    mooi appartement in de binnenstad
Sluiten