Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.

Recensioner

7,5 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
7,3
Bekvämlighet
6,9
Boendets läge
9,0
Faciliteter
6,8
Personal
7,3
Prisvärt
7,3
Recensioner
    se
    7,5
    26 november 2017
    Minnesvärd resa
    ibland kom det upp en mindre behaglig lukt från toalett/badrummet... luktade avlopp.
    Lägenhetens läge var perfekt. Nära till det mesta. Vi var för med mesta i gran via. Dit tog det 15 minuters promenad. Vi fick en stor lägenhet med två rum och vardagsrum + kök. Fanns 6 sängar totalt i lägenheten. Fanns många små barer och restauranger utanför.
    Klas-Göran
    se
    7,9
    22 september 2017
    Vistelsen mycket bra
    Inga fönster i köket. Sparsamt möblerat. Låg standard.
    Perfekt läge
    Janne Börjesson
    se
    10
    10 maj 2017
    Läget, personalen mycket trevlig o hjälpsam
    Valbon
    se
    10
    18 februari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Roland
    se
    7,9
    14 oktober 2016
    Bra lättillgänglig lägenhet. Gångavstånd till nästan alla "Point of interest"
    Belysningen. Tråkig takarmatur med nakna lampor
    Rent och snyggt
    Stephen
    se
    5,8
    5 juli 2016
    Inget för längre vistelse
    En märklig doft i rummet som inte riktigt var rutten fisk med citronallrent. men nästan. Detta kombinerat av källarhålskänslan.
    Läget, vi flög in till madrid och skulle ta tåget på morgonen så vi behövde bara sova lite efter en middag på stan.
    Yvonne
    se
    7,5
    22 mars 2016
    Bäddsoffan gick inte att ligga i! Vi lade madrassen på golvet istället.
    Inga problem med incheckning trots att vi var mer än sju timmar sena och hade flyttat fram ankomsttiden flera gånger.
    Ioannis
    se
    5,8
    25 februari 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Stäng